Bryne kino i 1964

I bildet over: Styret i 1964. Fra venstre: Andreas Serigstad, Hans Hauge, Ole Ness, Kristian Søyland, Tor Solberg og Olav Stangeland.

 

Brynes vel bygget Bryne kino i 1964. Fram til 1996 ble den drevet av Brynes vel som hadde både ansatt og frivillige folk på dugnad for å drive kinoen. I 1996 ble navnet på Bryne kino endret til Storståvå, og Time kommune inngikk en leieavtale på bygget og overtok driften. I 2012 ble bygget solgt som et gavesalg til kommunen, med et prisavslag på 5 millioner kroner. 
 Foran kan vi se: Olav Hetland, Marit & Odd Christensen, Aasa & Per Haarr, Bakenfor: Margrethe & Johan Erland, Jostein Ree, Anfinn & Christa Lorentzen, Håkon & Torbjørg Åsland. Lengre bak kan vi se: Sverre Eikeland og Ståle Norheim. Blant de som prøver å finne plassene sine, kan vi se: Kristian Søyland. Trygve & Kari Edland, Ingebrigt & Gislaug Søyland.

 

 
 Gisle Schmidt skriver selv om dette: « - jeg mener at det var et forsøk på Haydns trp konsert... stor begivenhet!»

 Se alt vi gjør

JEG VIL OGSÅ VÆRE MED OG GJØRE
BRYNE TRIVELIGERE

Jo flere vi er jo mer kan vi gjøre. Som støttemedlem i Brynes Vel forplikter du deg ikke til noe, men du støtter alle prosjektene våre som gjør Bryne triveligere.