-->Balansel√łypa - Brynes vel

Balansel√łypa

J√¶rbuen ble ikke laget for √• sitte p√• baken! Derfor gleder vi oss til √• √•pne den nye Balansel√łypa som ligger like ved livsgledesletta i Sandtangen.

Jærbuen ble ikke laget for å sitte på baken! Derfor gleder vi oss til å åpne den nye Balanseløypa som ligger like ved livsgledesletta i Sandtangen.
 

Brynes Vel håper balanseløypa vil bidra til at skoler, trimgrupper, barn og voksne, bruker skogen og kroppen. Løypa blir offisielt åpnet neste helg i sammenheng med Livsgledefestivalen.

 

Vanskelighetsgraden varierer ganske mye, men skogbunnen er veldig myk, så her er det trygt for alle å prøve seg. Den er også intuitiv og enkel i bruk hvor den enkelte selv kan bestemme vanskelighetsgrad i de ulike apparatene. Noen av apparatene krever mest balanse, mens andre krever mest styrke.


Balanseløypa bruker hovedsakelig tømmer fra Sandtangen og tau av hamp. Vi har hengt tømmerstokker og tau mellom levende tre. Slik sett er løypen veldig bra miljømessig.
Om Brynes Vel

Brynes Vel er en dugnadsorganisasjon stiftet i 1913, som arbeider for å fremme gode tiltak og prosjekter for å skape trivsel på Bryne og Omegn.

Les mer

Vedlikehold

Vil du gj√łr en innsats for Bryne?

Les mer

Æresmedlemmer i Brynes Vel

Disse er utnevnt til æresmedlemmer i Brynes vel

Les mer

Historien og vedtekter

Aar 1913, den i 2. november avholdtes et almannam√łte i p√• Time, hvor man ble enig om at danne en forening til Time Stations vel.

Les mer

Byutvikling

Byutvikling består av mange små og store prosjekt. Brynes Vel tar seg av noen av disse.

Les mer

JEG VIL OGSÅ VÆRE MED OG GJØRE
BRYNE TRIVELIGERE

Jo flere vi er jo mer kan vi gjøre. Som støttemedlem i Brynes Vel forplikter du deg ikke til noe, men du støtter alle prosjektene våre som gjør Bryne triveligere.