-->Bryne kino i 1964 - Brynes vel

Bryne kino i 1964

Bryne kino ble bygget av Brynes vel i 1964. Fram til 1996 ble den drevet av Brynes vel, som hadde både ansatt og frivillige folk på dugnad for å drive kinoen.

I bildet over: Styret i 1964. Fra venstre: Andreas Serigstad, Hans Hauge, Ole Ness, Kristian Søyland, Tor Solberg og Olav Stangeland.

 

Brynes vel bygget Bryne kino i 1964. Fram til 1996 ble den drevet av Brynes vel som hadde både ansatt og frivillige folk på dugnad for å drive kinoen. I 1996 ble navnet på Bryne kino endret til Storståvå, og Time kommune inngikk en leieavtale på bygget og overtok driften. I 2012 ble bygget solgt som et gavesalg til kommunen, med et prisavslag på 5 millioner kroner. 
 Foran kan vi se: Olav Hetland, Marit & Odd Christensen, Aasa & Per Haarr, Bakenfor: Margrethe & Johan Erland, Jostein Ree, Anfinn & Christa Lorentzen, Håkon & Torbjørg Åsland. Lengre bak kan vi se: Sverre Eikeland og Ståle Norheim. Blant de som prøver å finne plassene sine, kan vi se: Kristian Søyland. Trygve & Kari Edland, Ingebrigt & Gislaug Søyland.

 

 
 Gisle Schmidt skriver selv om dette: « - jeg mener at det var et forsøk på Haydns trp konsert... stor begivenhet!»

 Om Brynes Vel

Brynes Vel er en dugnadsorganisasjon stiftet i 1913, som arbeider for å fremme gode tiltak og prosjekter for å skape trivsel på Bryne og Omegn.

Les mer

Vedlikehold

Vil du gjør en innsats for Bryne?

Les mer

Æresmedlemmer i Brynes Vel

Disse er utnevnt til æresmedlemmer i Brynes vel

Les mer

Historien og vedtekter

Aar 1913, den i 2. november avholdtes et almannamøte i på Time, hvor man ble enig om at danne en forening til Time Stations vel.

Les mer

Byutvikling

Byutvikling består av mange små og store prosjekt. Brynes Vel tar seg av noen av disse.

Les mer

JEG VIL OGSÅ VÆRE MED OG GJØRE
BRYNE TRIVELIGERE

Jo flere vi er jo mer kan vi gjøre. Som støttemedlem i Brynes Vel forplikter du deg ikke til noe, men du støtter alle prosjektene våre som gjør Bryne triveligere.